Bereik de kinderen voordat de drugsdealers dat doen

STICHTING GEEN DRUGS WEL LEVEN

JIJ KUNT BIJDRAGEN & help

Wij wij zijn

De Stichting Geen Drugs-Wel Leven is een stichting met ANBI status zonder winstoogmerk. Wij willen de jeugd en (jong) volwassenen feitelijke informatie geven over drugs, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen om drugsvrij te blijven.

DRAAG BIJ, DONEER VANDAAG

WAT JE EROVER MOET WETEN

Er wordt wereldwijd veel over drugs gesproken – op straat, op school, op het Internet en op TV. Soms is het waar, soms is het niet waar.

Veel van wat je over drugs hoort komt eigenlijk van diegene die het verkopen. Voormalige drugsdealers hebben toegegeven dat ze alles zeggen om ervoor te zorgen dat anderen drugs kopen.

Laat je niet in de maling nemen. Je hebt feiten nodig om te voorkomen dat je verslaafd raakt aan drugs en om er voor te zorgen dat je vrienden er vanaf blijven.

Vroeg of laat – als ’t al niet gebeurd is – zal iemand aan jou of aan iemand in je omgeving drugs aanbieden. Het besluit of je ze al dan niet gaat gebruiken, kan je leven drastisch beïnvloeden. Elke verslaafde zal je vertellen dat ze nooit verwachtten dat een drug de controle over hun leven zou nemen, of dat ze alleen maar met hasj begonnen en ze het alleen maar voor de lol met hun vrienden deden. Ze dachten dat ze ermee om konden gaan en toen ze erachter kwamen dat dit niet zo was, was het al te laat.

Je hebt het recht de FEITEN over drugs te leren kennen en geen meningen, hypes of afschrikwekkende verhalen. Hoe onderscheid je dus de waarheid van de leugen? Om die reden hebben we deze website opgezet – voor jou.

Wil je ook iets doen?

Zo kan je helpen

Drugs boekjes uitdelen
f
Support via Social media
Donaties
f
Samenwerken
Sommige partners die ons helpen het verschil te maken.